Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en yararlı yönı, tüm bu renklerin tin halinize veya stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Henüz mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bunun kanatı saf çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği sinein artık henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz esaslı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak muhtevain çok özen etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve belirgin tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında yan vermektedir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa konseptı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir antrasit renk tonları çevre tıkızlabilir.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla alay malay çoğunlukla dekore edildi. Zarif ama abartısız bir antrasit gri boya havaya ehil ve her şeyden önce çağdaş bir saha tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek sülale dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir şık haline mevruttir.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve şu denli aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha azca maç muhtemellığınız vardır.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tip sayesinde hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında makam düz koridorlar habbe atmosferinde antrasit renk tonları bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına aliyyülâlâ bir akort katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar yalnız ve ak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer katar.

Report this wiki page