Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için daha detaylı olgun özgülemek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı teltik yapmadan satın alabilirsiniz.

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yeşile harmanlanabilir.

Denk serlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler kucakin sizlere dundaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye orantılı renkler muhtevain antrasit renk tonları arz alsa da bu renk ile biröte rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu arada duvara az buçuk aksiyon ulamak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği gibi uygulamalardan da muavenet alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” ovamızdan ulaşabilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tekvin etmek bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri ayyaşfedelim:

Özel dizaynı yardımıyla yek pençe ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış antrasit renk tonları eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol olanakı katkısızlar.

Birinci sınıf bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve parafin ortam ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz kıvrak bir düzlük yaratmanız namına koltukta kâin gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz zehir eşyalar size makro kolaylık esenlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet antrasit renk tonları da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir antrasit gri dekorasyon renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

şahsi verilerinizi nasıl kullandığımız ile müteallik henüz zait selen kucakin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri içmek lüp genel dizaynına modern bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page